Foen Air Freshner "Bubble Gum" 200ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

BUB200

Nov izdelek

Osvežilec zraka v razpršilu

Več informacij

Vrhunski Foen Osvežilci predstavljajo bogato in nežno aromo, ki vas bo očarala in vas ne bo postila ravnodušnega. Skrbno izbrane arome osvežilca pa vas bodo popeljali v nove dimenzije vonjav in počutja. Osvežilci so primerni za vozila kakor tudi za prostore. Sestavine v skladu z IFRA.

Moto dišave: Magična aroma, ki vas popelje v otroške fantazije. 
Note dišave: Svež vonj po bananah, jagodi, češnji, vaniliji in gingerju. 

Navodila za uporabo:
Osvežilec napršite po notranjosti prostora. Napršite na primerno površino. Za dolgotrajnejši vonj, ga lahko nanesete tudi na oblazinjene dele. V tem primeru, ga vedno najprej preizkusite na skritem mestu.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. EUH208 Vsebuje: etil 2,3-epoksi-3-fenilbutirat. Lahko povzroči alergijski odziv. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki