Foen Air Freshner "New Car Leather" 200ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

NEW200

Nov izdelek

Osvežilec zraka v razpršilu

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Vrhunski Foen Osvežilci predstavljajo bogato in nežno aromo, ki vas bo očarala in vas ne bo postila ravnodušnega. Skrbno izbrane arome osvežilca pa vas bodo popeljali v nove dimenzije vonjav in počutja. Osvežilci so primerni za vozila kakor tudi za prostore. Dišava v skladu z IFRA.

Moto dišave: Notranjost vašega vozila bo dobila nove dimenzije.
Note dišave: Nežna aroma po naravnem usnju in lesu. 

Navodila za uporabo:
Osvežilec napršite po notranjosti prostora. Napršimo na primerno površino. Za dolgotrajnejši vonj, ga lahko nanesete tudi na oblazinjene dele. V tem primeru, ga vedno najprej preizkusite na skritem mestu.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje: Linalol, 4-terc-butilcikloheksil acetat, cis-4-(izopropil)cikloheksanmetanol, 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid, 4-(4-hidroksi-4-metilpentil)cikloheks-3-enkarbaldehid. Lahko povzroči alergijski odziv. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki