Fra-Ber Profumato Igienizzante Blue 5Kg

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


47,97 € z DDV

70528

Nov izdelek

Koncentriran osvežilec zraka

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Sredstvo za osvežitev notranjosti vozil in ostalih prostorov z vonjem grozdja, ki daje prijeten in dolgotrajen vonj. Osveži in odišavi prostore, povsod kjer je potrebna največja higiena. Uporablja se lahko kjerkoli, kjer je slab vonj: v avtomobilih, avtobusih, šolah, podjetjih, pisarnah, doma, toaletnih prostorih itd. Lahko se uporablja tudi v avtomatskih osvežilcih zraka v samopostrežnih avtomatih.

Navodila za uporabo:
Sredstvo je koncentrirano zato ga po potrebi lahko redčite z vodo v razmerju do 1:2. Napršite osvežilec na skrito mesto (pod sedež) ali na tekstilni tepih v vozilu. 

Varnostne napotki:
Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: Konzervans: (metilkloroizotiazolin in metilizotiazolin).






Povezani izdelki