Nov
Fresso Wooden Hanger Signature Man

Fresso Wooden Hanger Signature Man

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


5,97 € z DDV

FRH08

Nov izdelek

Premium lesen osvežilec zraka, obešanka

Category: Osvežilci zraka.
Tag:

Več informacij

Eleganten, dišeč osvežilec zraka z rjavo pleteno vrvico, je prefinjen dodatek, kateri se bo popolnoma zlil s katero koli notranjostjo vozila. Njegova edinstvena oblika ter dolgotrajna in briljantno sestavljena dišava vas bodo navdušili. Obešanke se lahko zaradi svojega naravnega izvora razlikujejo po videzu, kar jih naredi še posebej edinstvene in izjemne. 

Edinstvena sestava Fresso izdelkov temelji na dragocenih, močno koncentriranih sestavinah. Zahvaljujoč temu, vonj dišave zdrži do 31 dni. Občutljive note obešank Fresso se sproščajo kontinuirano in nadzorovano. Odstranjen je nenaden, preintenziven vonj zato aroma ostane konstantna skozi cel čas trajanja osvežilca.

SIGNATURE MAN:
Predstavlja bogato aromo in je primeren predvsem za moško populacijo. Edinstevna mešanica dišav, ki zagotavlja energijo v napetih dnevih. Bogata aroma bergamoja, limone in kombinacije pekočih z poprom prepletenih aromatov z dodatkom cardamoma. Dišava stimulirana z notami delikatnega cvetja, kot je vrtnica, lilija se prepleta z vonjem sandalovine, ki v sebi komulira brazilski les, mošus in ter specialno travno bilko.

Navodila za uporabo:
Osvežilec vzemite iz škatle ter odstranite ovoj. Obesite ga na vzvratno ogledalo oz. katero podobno mesto. Osvežilec ne sme priti v stik z občutljivimi površinami, plastiko, rokami,... Proizvajalec in prodajalec ne prevzemata za poškodbe, nastale zaradi napačne uporabe izdelka. V primeru slabosti ali slabega počutja takoj prenehajte z uporabo osvežilca.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; nopil acetat; linalol. Nevarno: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja, ki se uporablja v vaši občini. EUH208: Vsebuje:  (E)-1-(2,6,6-trimetil-2-cikloheksen-1-il)-2-buten-1-on; (R)-p-menta-1,8-dien; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; 1,2,3,5,6,7-heksahidro-1,1,2,3,3- pentametil-4H-inden-4-on; metil cedril keton; linalil acetat; reakcijska zmes cis-1-metil-1-(4-metilcikloheksil) etil acetata, trans-1-metil-1-(4-metilcikloheksil) etil acetata, cis-4-izopropil-1-metilcikloheksil acetata in trans-4-izopropil-1-metilcikloheksil acetata. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki