Chemical Guys Light Metal Polish 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

SPI404_16

Nov izdelek

Fina polirna pasta za kovinske dele

Category: Paste za kovine.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Light Metal Polish je fina polirna pasta za osvežitev in povračanje sijaja lažje oksidiranih kovniskih površin. Posebni dodatki v pasti odstranjujejo kontaminacijo in nepravilnosti ter povračajo sijaj in jasnost površine. Odlična je za poliranje kromiranih površin, nerjavnega jekla, aluminija, srebra in zlata. Kovinski odbijači, kromirana in polirana platišča, zaključki izpušnih cevi in ostali kovinski elementi so idealne površine za uporabo Light Metal Polish polirne paste. Zahvaljujoč dodanim zaščitnim polimerom in carnauba vosku je površina po poliranju zaščitena ter izjemno svetleča.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na površino s pomočjo aplikatorja ali polirne gobice. Površino polirajte dokler ji ne povrnete sijaja. Ostanek paste obrišite z mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki