SGCB Hand Grip Applicator Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

SGGD287

Nov izdelek

Aplikator za nanos in poliranje

Tag:

Več informacij

SGCB Hand Grip aplikator je unikaten aplikator sestavljen iz dveh delov. Iz tršega dela, kateri je izdelan iz trdne EVA poliuretanske pene in mehkejšega penastega dela, kateri služi za nanos sredstev ali poliranje. Trši del je opremljen z velcro ježkom, kateri omogoča enostavno menjavo mehkejšega dela. Odličen je tudi za ročno poliranj v kombinaciji z polirnimi gobicami.  Premer aplikatorja je 76cm, kar zagotavlja veliko izbiro polirnih gobic. Sistem omogoča uporabo enega aplikatorja za različne namene. Za poliranje, nanos voskov, sealantov, premazov za gume in še in še. Premium Poliuretanska pena z PPI indeksom 85 omogoča dolgotrajno življenjsko dobo, dober oprijem in dober občutek pri delu, saj je aplikator izjemno dobro ergonomsko oblikovan. 

Čiščenje aplikatorja:
Aplikator sperite pod toplo vodo, le nanašalno površino. Napršite ga z blago mešanico večnamenskega čistila ter ga vtrite v aplikator. Aplikator še enkrat sperite s toplo vodo in po potrebi postopek ponovite. Aplikatorja ne namakajte v vroči vodi ali v čistilu saj se lahko nanašalna površina odlepi od držalnega dela.

Vsebina kompleta:
- 1 x Trdni Aplikator z velcro ježkom
- 2 x mehak penasti aplikator za poliranje in nanos. 

Povezani izdelki