Labocosmetica Omnia 2.0 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

LAB40

Nov izdelek

Detailer za čiščenje in nego notranjosti

Več informacij

Labocosmetica Omnia je koncentrirano čistilo za vse notranje površine iz umetnih mas in celo usnja. Omnia je odlično čistilo za čiščenje armaturnih plošč, tkanin, usnja, plastik, tesnil in ostalih elementov iz umetnih mas. Je brez vonja ter popolnoma varen za uporabo tudi na najobčutljivejših površinah. Izdelek se praktično ne peni zato je enostaven za izpiranje ali brisanje. Z mešalnim razmerjem 1:10 postane Omnia odličen detailer za vzdrževanje notranjosti, plastičnim površinam povrne barvo ter naraven izgled, kateri je viden s prostim očesom. Omnio lahko uporabljate tudi v kombinaciji z čistilno opremo Tornador. Formula ne vsebuje nikakršnih nevarnih sestavin zato je popolnoma varna za uporabo in zdravje. 

Navodila za uporabo:
Omnia Interior Detailer zredčite z vodo v razmerju od 1:3 do 1:10 (odvisno od umazanije), nanesite na površino ter obrišite z mikro krpo. Za čiščenje bolj umazanih površin si lahko pomagate tudi s krtačko ali čopičem. Za uporabo v pištolah Tornador zredčite čistilo v razmerju 1:7 do 1:10.

Varnostni napotki:
Vsebuje Kvartarna spojina, Zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-ona in 2-metil-4-izotiazolin-3-ona (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki