Menzerna Marine Gelcoat Premium One-Step Polish 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


69,97 € z DDV

GOSP1000

Nov izdelek

Enostopenjska polirna pasta za gelcoat

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Polirane paste.
Tag:

Več informacij

Menzerna Gelcoat Premium One-Step Polish je polirna pasta za osvežitev gelcoata v enem koraku. Hitro in enostavno odstranjuje poškodbe ter za seboj pušča izjemno visok sijaj. Zahvaljujoč visoko naprednim mineralom lahko celoten proces poliranja opravite le v enem koraku. Primerna je tudi za uporabo na temnih gelcoatih. Je zelo enostavna za uporabo ter se ne praši. Ne vsebuje silikonov ter polnil. Primerna ja za uporabo z rotacijskim polirnim strojem ter merino, grobo ali srednje grobo polirno gobico (odvisno od stanja površine).

Odrez (1-10): 8
Sijaj (1-10): 8

Navodila za uporabo: Pasto nanašajte na čisto, suho in ohlajeno površino. Na merino, grobo ali srednje grobopolirno gobico nanesite dve do tri kapljice paste, v velikosti graha, in z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Vklopite stroj in začnite polirati z nizkimi obrati. Nato polirajte s srednjimi obrati oz. visokimi (odvisno od stanja površine) dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z mehko in kvalitetno mikro krpo.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Preprečiti sproščanje v okolje. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki