Collinite No. 870 All in One Cleaner Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

CO-870

Nov izdelek

Polirna pasta za navtiko

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Polirane paste.
Tag:

Več informacij

Collinite No.870 je polirna pasta z dodano zaščito namenjena poliranju in zaščiti v navtiki. Odstranjuje rahlo oksidacijo in praske, ter površini povrača izjemen sijaj ob tem pa doda tudi plast zaščite, ki je obstojna do 3 mesece. Pasta se lahko uproablja tako za ročno poliranje kot v kombinaciji z vsemi vrstami polirnih strojev.

Navodilo za uporabo:

Pred uporabo dobro pretresite. Površina, katero nameravate očistiti, naj bo topla na otip. 

Ročno poliranje:

Na aplikator nanesite manjšo količino paste. V velikosti dveh ali treh grahovih zrn. Dobro vtrite po delu, ki ni večji od 60 × 60 cm. Z močnim pritiskom drgnite, dokler se izdelek ne začne sušiti. Odstranite s krpo iz mikrovlaken, da razkrijete ostrejši, temnejši in bolj odsevni finiš barve.

Strojno poliranje:

Na polirno gobo nanestie 5 majhnih pik v velikosti graha. Začnite s poliranjem površine pri 5800 obratih. Naredite 2-3 prehode odsekov z močnim pritiskom, ki ni večji od 60 x 60 cm. Zmanjšajte hitrost stroja na 4800 obratov na minuto in naredite dodatne 2-3 prehode z manjšim pritiskom. Polirajte, dokler se izdelek  skoraj ne posuši. Nikoli pa ne pustite, da se dokončno posuši. Obrišite ostanke izdelka, da dobite čist, sijoč in lep finiš površine.

Varnostni napotki:

P102 Hraniti izven dosega otrok

Povezani izdelki