K2 Sigma PRO 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

D1101

Nov izdelek

Profesionalni premaz za pnevmatike

Več informacij

K2 Sigma PRO je profesionalni premaz v gelu za pnevmatike. Mešanica olj, sintetičnih polimerov in vlažilcev zaščiti gumo pred staranjem in popokanjem ter ji povrača črn in svetleč videz. Primeren je tudi za poživitev zbledelih pnevmatik. Sigma PRO na površini ustvarja hidrofoben sloj, kateri odbija vodo in cestno umazanijo ter ščiti pred UV sevanje. Premaz je na pnevmatiki obstojen tudi do več tednov (odvisno od načina nanosa in priprave pnevmatike). Njegova redna uporaba podaljšuje efekt obstojnosti. Premaz je zaradi njegove formule zelo enostaven za nanos s pomočjo aplikatorja ali čopiča. Je prijetnega vonja po češnji. Primeren je tudi za nanos na zunanje plastične, vinilne in gumijaste površine.

Navodila za uporabo:
Za maksimalno obstojnost premaza svetujemo, da pnevmatiko najprej dobro očistite s krtačko in večnamenskim čistilom kot je npr. K2 APC. Premaz vedno nanašajte le na popolnoma suho pnevmatiko. Kakršna koli voda bo preprečila dober oprijem premaza. Nanesite manjšo količino premaza na ustrezen aplikator ter enakomerno razmažite po pnevmatiki. Počakajte nekaj trenutkov, da se premaz vpije v površino. Za večji sijaj lahko nanesete še dodaten sloj, za mat videz pa pnevmatiko po prvem sloju obrišite z mikro krpo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Ogljikovodiki, C10-C13, n-alkani, izoalkani, ciklični, <2% aromatov. Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti … P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki