Gyeon Q2 PPF EVO 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 8 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 8 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,60 €.


89,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,89 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 15,89 €
Odplačati želim čim prej
3 x 31,44 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 31,44 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2PPFCOAT

Nov izdelek

Keramična zaščita za folije in PPF

Tag:

Več informacij

Unikaten quartz zaščitni premaz za zaščito folij in PPF (Paint Protection Film). Q² PPF je zelo enotaven za nanos, fleksibilen zaščitni premaz za vse vrste PPF-a in vinila. Zasnovan je za podaljševanje samočistilnega efekta ter povečevanje hidrofobnih sposobnosti katere koli folije. Q² PPF je kompatibilen z vsemi modernimi folijami. Poudari barvo tako na sijočih kot mat folijah brez, da bi spremenil njihov finiš. Unikatna struktura izdelka ustvarja najtrši zaščitni premaz za folije na trgu, obenem pa je premaz izjemno gladek in enostaven za nanos. Odporen je na kemikalije ter ščiti folije pred UV žarki ter bledenjem. 

Poraba: cca. 30ml/vozilo
pH toleranca: 2-11
Obstojnost: >12 mesecev

Navodila za uporabo:
Okoli priloženega aplikatorja ovijte semiš krpico ter z pipeto nanjo nanesite par kapljic premaza. Z križnimi gibi nanesite na panel velikosti cca. 40x40cm. Pustite 1-5 minut (odvisno od temperature in vlage), da se premaz sprime s površino ter ga nato obrišite z čisto in mehko mikro krpo. Svetujemo, da površino dobro pregledate z ustrezno LED lučjo in se prepričate, da ste odstranili vse ostanke premaza. Vozila minimalno 12 ur po nanosu premaza ne izpostavljajte preveliki vlagi ali zunanjim vplivom.

Varnostni napotki:
Nevarno:H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301+P330+P331 PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. Ne izzivati bruhanja.
P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo ali prho. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki