CarPro C.Quartz Skin 50ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


52,48 € z DDV

-30%

74,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,37 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
3 x 18,37 €
Odplačati želim čim prej
3 x 18,37 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 18,37 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

CQSKIN50

Nov izdelek

Keramična zaščita za folije in PPF

Tag:

Več informacij

CQUARTZ Skin je keramični premaz razvit posebej za PPF in vinilne folije. Specialni UV blokerji omogoča da folija dlje časa ostane v prvotnem originalnem stanju. Učinkovito varuje pred UVA in UVB žarki. Premaz je odporen na kemikalije in vse ostale vremenske vplive. Zagotavlja izjemno odbojnost vode in umazanije ter tako imenovani samočistilni efekt. Gre za izjemen fleksibilen zaščitni premaz, kateri bo površino ščitil približno 2 leti od nanosa. Premaz je primeren za vse vrste folij (mat, sijaj, satin..)

Vsebina kompleta:
1 x Keramični premaz CarPro Skin 30ml
1 x Blok aplikator za nanos
4 x Suede Mikro krpice 
1 x Nalepka

Specifikacija premaza:
- Obstojnost: > 2 leti
- Debelina: 1-2 mikrona
- Poraba: 15ml/nanos
- Kontaktni kot: >110°
- Priporočena delovna temperatura: 5-38 C

Navodila za uporabo:
Pred nanosom površino dobro očistimo, dekontaminiramo ter razmastimo. Pred nanosom mora biti vozilo najmanj 12 ur v garaži oz. delavnici. Na priloženi aplikator nanesemo par kapljic premaza. Z križnimi gibi nanesemo na površino. Obdelujemo le en manjši panel na enkrat. S pomočjo mikro krpe zbrišemo premaz po cca 2-3 minutah. Vedno večjo površino kot je bil nanos. Površino preverimo z svetilko, da se prepričamo če smo odstranili vse sledi premaza. Za najboljše rezultate priporočamo nanos dveh slojev. Drugi nanos lahko nanesemo 4 ure po nanosu prvega sloja oz. takoj v koliko so v uporabi IR luči. Vozilo pustimo v delavnici najmanj 24 ur. Vozila ne peremo najmanj 3-5 dni.

Varnostni napotki:
Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki