Soft99 Nano Hard Plastics Coat 8ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

S9903131

Nov izdelek

Zaščitni premaz za plastične površine

Tag:

Več informacij

Nano Hard Plastic Coat je zaščitni premaz za vse nebarvane plastične površine. Ustvarja transparenten, svetleč 'Nano Crystal Coating' in ultimativen sijaj z obstojnostjo več kot 6 mesecev. Preprečuje nastanek poškodb ter bledenje. Zaradi visoke temperature obstojnosti je primeren tudi za uporabo na temperaturno občutljivih površinah na vozilu in motorju. Lahko ga uporabite za zaščito vseh zunanjih črnih plastik, plastik v motornem prostoru, difuzorjev,...

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom dobro operite in popolnoma posušite. Pri nanosu svetujemo uporabo rokavic. Po potrebi lahko dele okoli površine na katero boste nanašali premaz zaščitite z maskirnim trakom. Plastenko dobro pretresite. Nanesite produkt na črno stran priložene gobice ter ga enakomerno razmažete po površini. Pustite cca. 5 minut (odvisno od zunanjih dejavnikov) in površino obrišite z čisto in suho mikro krpo. Površine 24 ur ne izpostavljajte prekomerni vlagi ali vodi. Premaz se popolnoma strdi v 3-4 dneh.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 – Povzroča hudo draženje oči. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. 

Povezani izdelki