Carbon Collective Platinum Trim Coating 2.0 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

CCRFP025

Nov izdelek

Keramična zaščita za nelakirane plastike

Tag:

Več informacij

Carbon Collective Platinim Trim je poseben keramični premaz, razvit posebej za zaščito nelakiranih plastičnih površin. Obnovi in zaščiti zbledele plastike v enem, enostavnem koraku. Za seboj pušča temen, OEM satenast finiš. Obstojnost premaza je 1-2 leti, odvisno od zunanjih pogojev in vzdrževanja, premaz pa ščiti plastike pred UV žarki, kemikalijami in kontaminacijo. Platinum Trim lahko uporabljate tudi za zaščito novih plastik in celo v notranjosti vozila.

Vsebina kompleta:
- 1x Platinum Trim 15ml
- 5x aplikator za nanos
- navodila za uporabo

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: 12 do 24 mesecev, odvisno od vzdrževanja
- pH toleranca: pH 2-11
- Kontaktni kot: 110°

Navodila za uporabo:
Premaza nikoli ne nanašajte pri temperaturah nižjih od 5°C. Vedno ga uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih ob uporabi zaščitnih rokavic. Premaza nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi. Odlično pripravljena podlaga je ključ do maksimalne obstojnosti premaza, površina mora biti pred nanosom popolnoma čista in brez kakršnih koli voskov ali sealantov. Priporočamo, da površino razmastite z 30% mešanico izopropilnega alkohola. Na priložen aplikator nanesite 2-3 kapljice premaza ter ga s križnimi gibi nanesite na površino. Pustite 2-3 minute, da se premaz sprime s površino ter ga nato nežno obrišite z čisto in kvalitetno mikro krpo. Ta postopek ponavljajte dokler ne zaščitite vseh plastičnih površin vozila. Priporočamo, da aplikator zamenjate po vsakem zaščitenem panelu. Dve ure po nanosu prvega sloja lahko nanesete še dodatnega.

Vzdrževanje:
Ustrezno vzdrževan keramični premaz bo na površini zdržal do dve leti. Platinum Trim ne potrebuje posebnega vzdrževanja, redno čiščenje z pH nevtralnim šamponom, nevtralno visoko peneče predpranje, razmaščevalec na osnovi citrusov ter quick detailer bodo podaljšali življensko dobo premaza. Izogibajte se čiščenju vozil z kislinskimi in visoko alkalnimi čistili.

Varnostni napotki:
Pozor: P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki