Sibelum Bali Anti-slip Premium Brush

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

SIB03

Nov izdelek

Premium krtačka za čiščenje

Category: Pripomočki.
Tag:

Več informacij

Blagovna znamka Sibelum je sinonim za kvaliteto in vzdržljivost. Krtačka Bali Ant-Slip Brush je specialna krtača za čiščenje raznih občutljivih površin. Je plod dolgotrajnih študij in testiranj. Osnova krtače je izdelana iz odpornega pravega lesa, prebarvanega z proti zdrsno barvo, kar zagotavlja, da nam krtačka tudi, če imamo mokre roke ne polzi iz rok. Ergonomska oblika ročaja zagotavlja maksimalno udobnost in sproščenost pri samem delu. Tudi če z njo čistimo dlje naše roke ne bodo postale utrujene in boleče, saj ni potrebno nikakršno močno držanje krtače.  Same ščetine so izdelane iz 100% naravnih ščetin in so v primerjavi z drugimi krtačami bistveno bolj obstojne in kvalitetne. Proizvajalec garantira, da z eno samo krtačo lahko očistimo do sto vozil. 

Krtača je zaradi svojih mehkih ščetin primerna za čiščenje različnih površin kot so: usnje, alkantara, tekstil, kabri strehe, plastika, vinyl, guma, in še in še.

Dimenzije: 116x40 / 54x35 mm

Povezani izdelki