Mothers Wheel & Tire Cleaner 710ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

MO-05924

Nov izdelek

Čistilo za platišča in pnevmatike

Več informacij

Mothers Wheel & Tire Cleaner je peneče, nekislinsko čistilo za hitro in učinkovito odstranjevanje nesnag z platišč in pnevmatik. Varen je za uporabo na lakiranih, barvanih , kromiranih platiščih in tudi sredinskih pokrovčkih. Prodre globoko v umazanijo in jo razgradi, da jo lahko varno odstranite z vodo. Čistilo je lahko za spiranje in za seboj ne pušča nikakršnih sledi. Sredstvo ni primerno za uporabo na platiščih iz surovega aluminija. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Površina mora biti pred nanosom čistila popolnoma ohlajena. Čistilo vedno nanašajte le na eno platišče naenkrat, nikoli na vsa. Napršite čistilo na platišče in pnevmatiko ter pustite delovati cca. 30 sekund. Po tem času platišče sperite z visokotlačnim čistilcem ali cevjo. Za čiščenje zelo umazanih platišč si lahko pomagate tudi s krtačo ali gobo. Platišče po končanem čiščenju obrišite s čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 – Povzroča draženje kože. H319 – Povzroča hudo draženje oči. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke in obraz. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki