Shiny Garage D-Tox 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

SG11.9500

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Več informacij

Shiny Garage D-Tox je močnejše čistilo, namenjeno odstranjevanju zapečenega zavornega prahu in zračne rje z lakiranih površin vozila. Izdelek vsebuje indikator delovanja, ob stiku z kovinskim delcem se obarva rdeče. Kljub njegovi moči je popolnoma varen za uporabo tudi na najobčutljivejših površinah.

Navodila za uporabo:
Čiščenje platišč: Platišče najprej sperite z vodo. Nanesite na platišče ter pustite delovati nekaj trenutkov, dokler se čistilo ne obarva popolnoma rdeče. Pri čiščenju si lahko pomagate tudi s krtačko ali čopičem. Platišče nato še enkrat sperite z vodo, da odstranite vse ostanke čistila.
Čiščenje zračne rje: Vozilo dobro operite in popolnoma posušite. Nanesite čistilo na površino in počakajte, da se obarva rdeče. V primeru trdovratnejše rje priporočamo, da si pri čiščenju pomagate z gobo ali mokro mikro krpo. Vozilo nato še enkrat operite. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat. Pozor H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice /zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 >5%: neionske površinsko aktivne snovi.

Povezani izdelki