P&S Renny Doyle Brake Buster 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

RD-BB-N260P

Nov izdelek

Čistilo za platišča z antikorozijsko zaščito

Več informacij

P&S Renny Doyle Brake Buster je varno in učinkovito čistilo za ostranjevanje zavornega prahu, olj, umazanije, madežev in lažje korozije z vseh vrst platišč. Njegova unikatna gelasta formula se oprime površine, prodre globoko v jedro umazanije ter jo varno odstrani. Dodani inhibitorji korozije na površini ustvarijo tanek sloj zaščite, katera ščiti platišče pred korozijo. Primeren je tudi za čiščenje pnevmatik. Ne vsebuje kislin.

Navodila za uporabo:
Platišče sperite z vodo. Vedno nanašajte le na popolnoma ohlajeno platišče. Napršite čistilo na platišče in pustite delovati par minut. Čistilo se na površini ne sme zasušiti. Po potrebi si pri čiščenju pomagajte z krtačko, rokavico ali gobo. Platišče sperite z vodo in obrišite do suhega.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P391 – Prestreči razlito tekočino. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki