KochChemie Magic Wheel Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,92 € z DDV

425500

Nov izdelek

Čistilo za platišča z indikatorjem delovanja

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Zmogljivo, viskozno čistilo za platišča brez kislin, ki omogoča inovativno delovanje za nežno in temeljito čiščenje aluminijastih, kromiranih in jeklenih platišč. Njegova reaktivna komponenta raztaplja železove delce v značilno rdečo spremembo barve. Posebna razpr šilna sredstva nežno odstranijo trdovratno umazanijo s površin. Viskozna nastavitev zagotavlja, da se odlično oprime površine. Umazanija ostane vezana, čistilo pa se tudi po daljšem času uporabe ne izsuši.

Navodila za uporabo:
Ne uporabljajte na vročih površinah in na neposredni sončni svetlobi. Pred uporabo preverite ustreznost in združljivost. Pred uporabo čistilo pretresete in dobro očistite površino platišča. Odvisno od količine umazanije pustite delovati 2–5 min., da čistilo deluje. Nato temeljito sperite s pomočjo visokotlačnega čistilca.

Varnostni napotki:
Nevarno: Lahko je jedko za kovine. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/ obleko/oči/obraz.PRI STIKU Z OČMI:Previdno izpirati z vodo nekaj minut.Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi in nacionalnimi predpisi. Vsebuje: Amonijev merkaptoacetat. 1-Propanaminium-,3-amino-N- (karboksimetil)-N-,N-dimetil-,N-(C12-18-(parni)acil)-derivat, hidroksidi, notranje soli.

Povezani izdelki