Sonax Beast Wheel Cleaner 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

04333000

Nov izdelek

Čistilo za platišča

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Sonax Beast je novo, brezkislinsko čistilo za platišča, ki vsebuje indikator delovanja, kar pomeni, da se ob stiku s kovinskimi delci obarva rdeče. Čistilo je primerno za čiščenje aluminijastih, kovinskih, lakiranih, kromiranih in mat platišč. Je učinkovito  čistilo za platišča iz lahkih kovin in jekla, tudi za lakirana, kromirana ,polirana in matirana platišča. 

Navodilo za uporabo:
Plastenko  pred uporabo dobro pretresite. Pred uporabo čistila pustite da se platišča popolnoma ohladijo. Pršilno šobo obrnite v položaj pršenja. Sredstvo nerazredčeno z majhne razdalje napršite na platišča in odvisno od stopnje umazanije pustite delovati od 3 do 5 minut. SONAX Čistilo za platišča beast se obarva rdečkasto in razkrije vso svojo moč čiščenja. Trdovratno umazanijo odstranite z gobo ali čopičem in pri tem uporabite primerne zaščitne rokavice. Platišča temeljito sperite z vodo ali visokotlačno napravo. Čistilo ne škoduje površini platišč in vijakom tre je primerno tudi za platišča s sistemom za preverjanje tlako v pnevmatikah (TPMS). OPOZORILA: Pred začetkom čiščenja na manj vidnem mestu preizkusite obstojnost. Sredstva ne uporabljajte na lakiranih površinah, na soncu, segretih površinah, in ne pustite da se zasuši. Zaščitite pred zmrzaljo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: alkoholi, C12-14, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli, Natrijev merkaptoacetat. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice /zaščito za oči/zaščito za obraz. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 (>15%-<30%) : neionske površinsko aktivne snovi; parfumi. 

Povezani izdelki