Angelwax QED Detail Spray 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

ANG50191

Nov izdelek

Quick detailer za lesk in zaščito

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Angelwax QED je quick detailer za zunanjost vozil in je idealna rešitev, ko ni časa za voskanje vozil in hitro povračanje sijaja. Unikatna formula doda vozilu dodaten zaščitni sloj čez predhoden sloj voska ali sealanta. Zagotavlja izjemen sijaj in moker videz vozila. Angelwax QED je tudi odlično sredstvo za brezvodno čiščenje vozil, saj odstranjuje prah in sledi vodnega kamna, za seboj pa pušča lep in gladek lak. Priporočamo uporabo sredstva po vsakem pranju vozila. Angelwax QED je zmagovalec testa Auto Express v letu 2013, zaradi odličnih čistilnih sposobnosti in visokega sijaja.

Navodila za uporabo:
Za najboljše rezultate nanesite QED na sveže oprano vozilo. Enostavn napršite sredstvo na čisti in kvalitetno mikro krpo in spolirajte vsak panel posebaj do visokega sijaja.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. 

Povezani izdelki