Infinity Wax Rapid Detailer 500ml "Limited Eddition"

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

RDS500LM

Nov izdelek

Premium quick detailer za zaščito in sijaj površine

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Infinity Wax Rapid Detailer " Limited Eddition" Je rezultat posebne mešanice sestavin, saj vsebuje kar 50% več elementov, ki zagotavljajo zaščito in sijaj na površini. Vse to je rezultat, da imamo produkt, ki producira bistveno več sijaja, boljšo zaščito, ob tem pa je še zelo enostaven za uporabo. Odlikuje ga izjemno majhna poraba zato je tudi zelo ekonomičen. Primeren je za začetnike in profesionalce. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite direktno na površino ter obrišite s čisto mikro krpo. Sredstvo lahko nanašate tudi na mokro vozilo.

Varnostni napotki:
Pozor: H312 Zdravju škodljivo v stiku s kožo. H332 Zdravju škodljivo pri vdihavanju. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki