Rupes® D-A Fine Finishing Pad 180mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

9.DA180M

Nov izdelek

Fina polirna gobica

Tag:

Več informacij

Nova Rupesova polirna gobica v osnovi konstruirana za uporabo v kombinaciji z ekscentričnimi polirnimi stroji. Je rezultat dolgotrajnega testiranja in raziskav. Prinaša večjo trdnost, boljšo obstojnost in boljšo izkušnjo za uporabnika. Unikatna struktura gobice omogoča odstranjevanje manjših poškodb in izjemen sijaj na vseh vrstah lakov v kombinaciji z novimi Rupes D-A polirnimi pastami. Patentirana oblika gobice zagotavlja boljši prenos energije, specialno zaobljeni robovi pa večjo varnost pri samem delu. 
Rupes D-A Fine Finishing pad je Fina polirna gobica primerna za uporabo z grobimi polirnimi pastami. Zagotavlja izjemen finiš na obdelani površini. 

Gobica združuje najboljše lastnosti predhodnikov-rumene Rupes gobice z še izboljšano trdnostjo od svoje predhodnice.  

Priporočilo: 
Med uporabo redno čistite gobico z komprimiranim zrakom ali sesalnikom. Pri tem si lahko pomagamo z orodjem za čiščenje gobic. Med samim delom ne pretiravamo z količino paste. Po uporabi očistimo z toplo vodo in blagim čistilom in posušimo na zraku. 

Povezani izdelki