Gtechniq GWash 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

GTW10.5

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

GWash je zasnovan predvsem za varno in učinkovito čiščenje vozil, zaščitenih z Gtechniq zaščitnimi premazi. Ustvarja bogato peno, katera zmehča vez umazanije z vozilom, kar omogoča varno odstranjevanje le-te in preprečuje nastanek mikro prask. V kombinaciji z Gtechniq zaščitnimi premazi, po pranju na površini ustvarja visok sijaj, kot prvi dan nanosa zaščite.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo šampona vozilo operite z cevjo ali visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse večje delce umazanije. Zmešajte 2 zamaška šampona za lažjo umazanijo ali 4 zamaške šampona za težjo umazanijo, v 10L vode. Vozilo operite od strehe navzdol, gobo ali rokavico med pranjem večkrat sperite. Ne uporabljajte enake gobe ali rokavice za pranje platišč. Vozilo po pranju sperite s čisto vodo ter obrišite z Gtechniq MF2 krpo za sušenje vozil. Po vsakem pranju priporočamo še uporabo Gtechniq Quick Detailer-ja.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.



Povezani izdelki