Shiny Garage Sleek Premium Shampoo 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

SG01.1215500L1

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

Shiny Garage Sleek Premium Shampoo je premium šampon za ročno pranje vozil sestavljen iz inovativnih sestavin, katere zagotavljajo stabilno penjenje, izjemno enostavno drsenje rokavice ali gobe po površini. Predvsem pa ga odlikuje izjemno enostavno izpiranje. Šampon zagotavlja da umazanija enostavneje odstopi iz površine, katero lahko nato zlahka odstranimo z pomočjo gobe ali rokavice. Vse to pa je garancija za varno pranje vozila. Šampon je visoko koncentriran in prijetno odišavjen po Kiviju. 

Navodila za uporabo:
Zmešajte 20-30ml šampona z 10L vode, po možnosti tople. Začnite s pranjem vozila od strehe navzdol, šampon se na površini ne sme zasušiti. Priporočamo dvo vedrni sistem pranja vozila. Vozilo nato sperite z vodo in obrišite do suhega z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki: 
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje:. Parfumi; konzervansi (2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone). Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, < 5% amfoterne površinsko aktivne snovi, parfumi (Linalol, Cinamal, Limonen).

Povezani izdelki