Alchemy Dirty Harry Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

ALC-DH500

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

Alchemy Dirty Harry je pH nevtralen šampon za ročno pranje vozil. Primeren je za odstranjevanje najtrdovratnejše umazanije, obenem pa je popolnoma varen do površine in ne odstranjuje predhodno nanešenih zaščitnih premazov. Ne vsebuje nobenih dodatkov in je zelo primeren za pranje zaščitenih vozil. 

Navodila za uporabo:
Vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vso večjo umazanijo. Zredčite šampon z vodo v razmerju 1 zamašek z 1L vode. Začnite s pranjem od strehe navzdol. Šampon se med pranjem na vozilu ne sme zasušiti. Vozilo nato sperite in obrišite z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki