KochChemie Autoshampoo 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

13001

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

Šampon za ročno pranje vozil, brez fosfatov, primeren za ročno pranje vozil ter portalne sisteme. Kombinacija anionskih in neionskih površinsko aktivnih snovi zagotavlja blago in temeljito čiščenje. Optimalno primeren za biološke čistilne naprave.

Navodila za uporabo:
Zredčite šampon z vodo v razmerju 1:10. Vozilo sperite z vodo in začnite s pranjem od strehe navzdol. Ne uporabljajte ga na neposredni sončni svetlobi ali razgreti površini. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Vozilo sperite, da odstranite vse ostanke šampona in umazanije ter ga do suhega obrišite z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Povzroča hude poškodbe oči. Nositi zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Vsebuje zmes: 5-kloro-2-metil-2H-izotiazol- 3-ona(EC št.247-500-7) in 2-metil-2H-izotiazol-3-ona(EC št.220-239-6)(3:1) Lahko povzroči alergijski odziv. Vsebuje: Benzensulfonska kislina, C10-13-alkil derivati, natrijeve soli. Poliglikoleter maščobnega alkohola. Alkoholi, C12-14, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli.

Povezani izdelki