Angelwax Sub-Lime Shampoo Limited Edition 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

ANGSLLE

Nov izdelek

Omenena izdaja šampona za pranje vozil

Tag:

Več informacij

Angelwax Sub-Lime Shampoo je omejena izdaja vrhunskega šampona za pranje vozil. Podjetje Angelwax letos praznuje svojo 10 obletnico obstoja zato so za najzvestejše uporabnike razvili poseben 'Limited Edition' šampon. Narejenih je bilo le 2000 plastenk šampona, katere so na voljo pri izbranih dobaviteljih po celem svetu. Vsaka plastenka je tudi unikatno oštevilčena. Od ostalih Angelwax izdelkov se loči tudi po posebni beli barvi nalepke. Sub-Lime je gost in naraven šampon, ustvarja gosto peno katera preprečuje nastanek prask ter poskbi, da je vozilo odlično očiščeno. Je prijetnega vonja po mentolu. Za seboj ne pušča sledi, ne vsebuje voskov ali ostalih dodatkov kateri lahko vplivajo na predhodno nanešene zaščite. Z pH vrednostjo 7 je tudi popolnoma varen za uporabo na vseh površinah, tako zaščitenih kot nezaščitenih.

Navodila za uporabo:
Zmešajte 2-3 zamaške šampona z vodo. Z uporabo gobe, začnite s pranjem od strehe navzdol. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Po pranju, vozilo dobro sperite s čisto vodo. Šampon lahko na vozilo nanesete tudi s pomočjo penomata (foam lance-a).

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.

Povezani izdelki