Gyeon Q2M Restart Wash 400ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,95 € z DDV

Q2MRSW400

Nov izdelek

Šampon za obnovo keramičnih zaščit

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M Restart Wash je popolnoma nov inovativen izdelek, ki vaše vozilo ohranja v najboljši kondiciji. Po navadi zaradi pomanjkanja časa in pomenjkljivega pranja keramična zaščita na vašem vozilu izgublja svoj efekt. Tukaj je rešitev. Gyeon Q2M Restart Wash. Visoko koncentriran je narejen prav za to. Enostavno odstranjuje lažjo kontaminacijo na z keramiko zaščitenih površinah. Šampon ne ustvarja zaščitnega sloja na površini, temveč le obnavlja prvotne lastnosti keramičnega premaza. Popolnoma varen za vse površine na vozilih. Tiste premazane z zaščito ali brez.  

Prednosti:
- Šampon brez dodatkov, po čiščenju za seboj ne pušča sledi
- Visoko koncentrirana formula – redčenje do 1:500 (šampon:voda)
- Obnavlja predhodno nanešene premaze

Navodila za uporabo:
Šampon zredčite z vodo v razmerju 1:500. V vedro za pranje dozirajte ustrezno količino šampona in dolijte vodo, da ustvarite gosto peno. Vozilo ope
rite od strehe navzdol in ga na koncu obrišite z ustrezno mikro krpo. Šampon se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Amonijev merkaptoacetat, Natrijev lauril etoksi sulfat, (R)-p-menta-1,8-dien, D-Limonen, Citral.  Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H335 Lahko povzroči draženje dihalnih poti.P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 15-<30%: anionske površinsko aktivne snovi, parfum.         

Povezani izdelki