CarPro Descale 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,95 € z DDV

CQDES500

Nov izdelek

Šampon za obnovo keramičnih zaščit

Tag:

Več informacij

Descale šampon iz CarPro-ja je popolnoma novi šampon na kislinski osnovi predstavljen na SEMI 2021. Posebaj primeren je za odstranjevanje kontaminacije in mineralov za vozila, katera so zaščitena z keramičnimi premazi. Na vsakem z keramičnim premazom zaščitenim vozilom se s časoma nabere različna kontaminacija, katera preprečuje, da bi vaš keramični premaz deloval kot mora. Ta kontaminacija preprečuje odtekanje vode, na površini so vidni madeži, kateri so posledica trde vode oz. vodnega kamna, površina pa ni ne gladka in ne sijoča. Ravno zato je tu CarPro Descale, kateri omogoča hitro in nenostavno odstranjevanje kontaminacije iz površine, kar vašemu zaščitnemu premazu povrne prvotne lastnosti premaza ( hidrofobnost, sijaj, gladkost). Carpro Descale ni šampon, kateri je namenjen za redno pranje vozil, kateri so zaščiteni z voski ali sealanti, saj le te lahko tudi odstrani. Uporaba je priporočljiva za z keramičnim premazom zaščitena vozila ali pa za vozila, katera niso zaščitena z ničemer na vsake toliko časa (na ca 2-3 mesece). Izjemno sredstvo za uporabo pri procesu čiščenja z keramičnim premazom zaščitenega vozila ali pa kot sredstvo za dekontaminacijo površine pred poliranjem ali nadaljno obdelavo.

Navodila za uporabo:
Šampon zredčite z vodo v razmerju 1:100 za čiščenje z metodo vedra ali 1:10 za uporabo v penilcu. Za lažjo kontaminacijo šampon nanašamo z pomočjo penilca in zagotavljamo maksimalni kontaktni čas na površini. Pri čiščenju si pomagamo z gobo ali rokavico. Za težjo umazanijo šampon nanašamo intenzivno s pomočjo rokavice ali gobe panel po panelu, začenši z horizontalnimi paneli. Sredstvo pustimo da čim dlje deluje na površini. Na koncu vedno dobro speremo z čisto vodo. Izdelek se na površni ne sme zasušiti. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Amonijev merkaptoacetat, Natrijev lauril etoksi sulfat, (R)-p-menta-1,8-dien, D-Limonen, Citral.  Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H335 Lahko povzroči draženje dihalnih poti.P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 15-<30%: anionske površinsko aktivne snovi, parfum.   

     

Povezani izdelki