Onewax Just Clean Car Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

OW10220

Nov izdelek

pH nevtralen šampon za ročno pranje

Tag:

Več informacij

OneWax Just Clean je bil razvit za nežno, a kljub temu izredno učinkovito ročno pranje vozil. Inteligentne sestavine zagotavljajo popolnoma čisto površino in so hkrati še posebej nežne do voskov in sealantov. Kombinacija visokega drsenja in bogate pene zagotavlja novo izkušnjo pranja. Avto šampon Just Clean je prijetno odišavljen in je enostaven za izpranje, brez ostankov.

Navodila za uporabo: 
V vedro za pranje dozirajte en do dva pokrovčka šampona in dolijte vodo, da ustvarite gosto peno. Vozilo ope
rite od strehe navzdol in ga na koncu obrišite z ustrezno mikro krpo. Šampon se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Vsebuje: alkoholi, C12-14, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli, sulfonske kisline, C14-17-sek-alkan, natrijeve soli; amidi, C8-18 (parno št.) in C18 - nenasičeni, N, N-bis(hidroksietil). Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki