KochChemie Reactivation Shampoo 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

806001

Nov izdelek

Šampon za odstranjevanje depozitov iz zaščitenih površin

Tag:

Več informacij

Kislinski in močno peneči šampon za odstranjevanje vodnega kamna, kontaminacije ter reaktivacijo keramične zaščite vozil. Primeren za uporabo na vseh tipih keramičnih zaščit. 

Navodila za uporabo:
Pred nanosom je vozilo potrebno oprati z alkalnim šamponom. Kcx Reactivation šampon lahko redčite z vodo v razemerju do 1:100. Nanašamo lahko na različne načine. Z gobo, rokavico ali z penomatom. Na koncu vozilo dobro speremo z vodo pod visokim tlakom. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Priporočamo uporabo zaščitnih rokavic. 

Varnostni napotki:
NEVARNO: Povzroča hude poškodbe oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgo trajnimi učinki. Lahko je jedko za kovine. Povzroča hude opekline kože in poškod be oči. Ne vdihavati hlapov ali razpršila. Preprečiti sproščanje v okolje. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. Ne izzvati bruhanja. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana obla čila.Kožo izprati z vodo ali prho.PRI STIKU Z OČMI:previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Odpraviti razlitje, da se prepreči materialna škoda. Vsebuje: Metansulfonska kislina, Miristildimetilaminoksid, Fosforjeva kislina.

Povezani izdelki