Autosol Marine Wash Shampoo 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

AU15502

Nov izdelek

Koncentriran šampon za plovila.

Tag:

Več informacij

Autosol Marine Shampoo odstranjuje trdovratno umazanijo, madeže, ostanke olja in soli z gelcoata, kovinskih površin in površin iz steklenih vlaken brez učinka penjenja. Biorazgradljivo, brez fosfatov, pH-nevtralno.

Navodilo za uporabo:

Močno umazanijo sperite s čisto vodo. Zmešajte 2-3 pokrovčke morskega šampona v 10 litrov vode in operite čoln kot običajno. Površino sperite s čisto vodo.


Varnostni napotki: 
VSEBUJE: anionske površinsko aktivne snovi, parfumi, Sodium Pyrithione, Benzisothiazolinone. NAVARNO: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki H315 Povzroča draženje kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. V primeru vdihavanja: Dovajanje svežega zraka, v primeru težav iti k zdravniku. Če pride v stik s kožo: Proizvod na splošno ne draži kože. Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo. Če snov zaužijemo: pri trajajočih težavah se posvetovati z zdravnikom.

 

Povezani izdelki