Angelwax Dark Star Atomic Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,97 € z DDV

ANGDSS

Nov izdelek

Šampon z dodanimi delci grafena

Tag:

Več informacij

Angelwax Atomic Shampoo  je še ena izmed unikatnih kreacij podjetja iz Škotske. Premium šampon za ročno pranje vozil, ki vsebuje grafen varuje zaščitene in nezaščitene površine vašega vozila, medtem ko ima oprana površina izjemen moker videz vozila ter  neprekosljiv lesk. Sestavine z dodanimi lubrikanti omogočajo, da med samim pranjem ne poškodujemo površine saj zagotavlja, da goba ali rokavica enostavno drsi po površini. Šampon je močno koncentriran.

Navodila za uporabo:
Vozilo sperite z vodo in sredstvom za predpranje, kot npr. Angelwax Fast Foam ali Cleanlines, da odstranite vse večje delce umazanije. Pred uporabo šampona plastenko dobro pretresemo.  V vedro vode nalijemo vode do ca. polovice vedra. V vedro dodamo dva zamaška šampona. S pomočjo vrtne cevi ali visokotlačnega čistilca vedro d vrha napolnimo z vodo tako, da v vedru ustvarimo bogato peno. Na površino nanašamo z pomočjo gobe ali rokavice iz mikro vlaken. Na koncu speremo z vodo in posušimo do suhega s pomočjo krpe za sušenje ali sušilca. Za pranje priporočamo metodo dveh veder. 

Nasvet: Za dodatno zaščito in lesk nanesite še en sloj Angelwax Atomic QED.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti izven dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Dodatki

Angelwax Fast Foam 1000ml
16,97 €
wishlist
Chemical Guys Heavy Duty Bucket Kit
21,97 €
wishlist
Work Stuff Beast Drying Towel 70x50cm
19,97 €
wishlist
Angelwax Dark Star Atomic Graphene QED 500ml
24,95 €
wishlist

Povezani izdelki