Mothers Ultimate Hybrid Car Wash 1419ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

MO-05668

Nov izdelek

Šampon z dodano SiO2 zaščito

Tag:

Več informacij

Mothers® Ultimate Hybrid Car wash je popolnoma nov hibridni šampon za ročno pranje vozil z dodanimi SiO2 delci in Carnauba voskom. Predvsem je primeren za pranje vozil, ki so že zaščiteni z raznimi premazi. Hybrid Car Wash globinsko očisti lak, mu povrne ˝beading˝ in sijaj. Zaradi svoje spolzke, pH nevstralne in okolju prijazne formule je uporaba šampona Hybrid Car Wash priporočljiva za redno čiščenje vozil. Vozilo povrne izgled sveže zaščitenega vozila, kar ga naredi izjemno hidrofobnega in sijočega. Zaradi svoje goste in peneče formule je primeren tudi za uporabo v penomatih.

Navodila za uporabo:
Ročno pranje: Priporočamo mešalno razmerje 30ml šampona na 5 litrov vode. S pomočjo visokotlačnega curka v vedru ustvarite bogato peno in operite avto od strehe navzdol. Vozilo splahnite in posušite s pomčjo namenske mikro krpe.

Pranje s penomatom: V penomatu zmešajte vodo in poljubno količino šampona. Nanesite na vozilo in počakajte da pena odteče z vozila. Sperite s pomočjo visokotlačnega čistilca in posušite z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti izven dosega otrok. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.




Povezani izdelki