Labocosmetica Beneficia 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

LAB13

Nov izdelek

Hidrofobni premaz za zaščito vozil

Tag:

Več informacij

Beneficia je samo-aktivirni zaščitni premaz, zasnovan na floropolimerni tehnologiji, kateri se aktivira ob stiku z vodo. Na površini ustvarja zaščitni sloj, kateri je odporen na kisline, ptičje iztrebke, alkalne detergente (tudi tiste najmočnejše, kateri se uporabljajo v avto pralnicah) in topila. Zmanjšuje čas sušenja in zmanjšuje možnost nastanka prask, kot pri zaščiti vozil s klasičnimi aplikatorji in krpami. Njegova mešanica floropolimerov in siloksanov hitro in enostavno zagotovi odlično zaščito, sijaj, gladkost laka ter t.i. lotus efekt. Površina po nanosu postane ultra hidrofobna. Benificio le napršite na še mokro vozilo takoj po pranju ter sperete z visokotlačnim čistilcem. Sredstvo je primerno tudi za redno vzdrževanje obstoječih zaščitnih premazov. Lahko ga uporabljate za zaščito vseh zunanjih površin, tudi steklenih.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi ali na toplo površino. Vozilo dobro operite in sperite z vodo. V zimskih mesecih lahko uporabljate sredstvo nerazredčeno, v poletnih zredčeno z vodo v razmerju 1:1, za zaščitena vozila 1:2 in za redno vzdrževanje 1:3. Na še mokro vozilo z razdalje cca. 60cm napršite sredstvo in takoj sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo. Sredstvo vedno nanašajte panel za panelom, nikoli na celotno vozilo naenkrat. Vozilo nato obrišite z namensko mikro krpo za sušenje vozil. V kolikor bi se na vozilu poznali madeži premaza, jih lahko enostavno odstranite z uporabo quick detailerja kot npr. Labocosmetica Perfecta.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki