Angelwax Dreamcoat 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

ANGDC500

Nov izdelek

Wipe-Less zaščitni premaz

Tag:

Več informacij

Dreamcoat je izredno preprost premaz SiO₂, ki ga le nanesete in sperete. Celotno vozilo lahko zaščitite v le nekaj minutah. Zagotavlja takojšen sijaj in zelo vzdržljivo zaščitno plast na površini vašega vozila. Edinstvena formulacija, enostavna za uporabo, ustvarja ekstremne stopnje hidrofobnosti in nudi kemično odpornost. Nanašte ga lahko na vse površine vozila vključno s kovino, steklom, plastiko, gumo in vinilom. Samočistilen efekt izdelka pomaga preprečiti, da bi se kontaminacija prijela na obdelano površino, kar zagotavlja, da vozilo ostane čisto dlje časa, z obstojnostjo, ki presega 3 mesece.

Navodila za uporabo:
Vozilo najprej dobro operite in sperite s površine vse ostanke šampona. Vedno nanašajte le na ohlajeno vozilo. Na še mokro površino napršite Angelwax Dreamcoat in takoj sperite z visokotlačnim čistilcem. Priporočamo, da vedno delate le del po del vozila. Ne pustite, da se na površini zasuši . 

Varnostni napotki:
P102: Shranjujte nedosegljivo otrokom


Povezani izdelki