Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


35,97 € z DDV

G200416EU

Nov izdelek

Zaščitni vosek z dodanimi SiO2 delci

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax je rezultat sofisticirane Hybrid Ceramic SiO2 tehnologije, katera ustvarja obstojen zaščitni premaz, kateri je za nanos tako enostaven kot navaden tekoči vosek. Ceramic Liquid Wax je primeren tako za ročni kot strojni nanos s pomočjo ekscentričnega (DA) polirnega stroja. Površino ustvarja izjemno gladko, jo zaščiti ter doda hidrofoben učinek. Vozilo po nanosu postane zaščiteno pred večino zunanjih vplivov. Primeren je za nanos tudi na kromirane in plastične površine. Ceramic Liquid Wax lahko uporabljate kot samostojni zaščitni premaz ali kot vrhnji premaz za tradicionalne voske ali sealante.

NAJNOVEJŠA TEHNOLOGIJA: Vsebje najnovejšo, napredno Hybrid SiO2 tehnologijo
ZAŠČITI LAK IN BARVO: Ustvarja dolgotrajno zaščito površine pred zuanjimi vplivi
USTVARI HIDROFOBEN EFEKT: Zagotavlja ekstremno odtekanje vode s površine
ENOSTAVEN ZA UPORABO: Premaz se nanaša kot tradicionalen tekoč vosek
NE PUŠČA SLEDI: Na nebarvanih plastikah in tesnilih ne pušča belih sledi

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in popolnoma posušite. Izdelek vedno nanašajte v senci ter na ohlajeno vozilo. Nanesite tanek sloj premaza na manjšo površino ter pustite nekaj trenutkov, da se dobro sprime. Nato z čisto mikro krpo površino obrišite, da odstranite vse morebitne sledi. 

Varnostni napotki:
POZOR: H319 – Povzroča hudo draženje oči. H412 – Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. EUH208 - Vsebuje mešanico: 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one [EC no. 247-500- 7]and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one [EC no. 220-239-6] (3:1). Lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Povezani izdelki