Chemical Guys Rinse Free Ecowash 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

CWS888_16

Nov izdelek

Šampon z voskom za brezvodno pranje

Tag:

Več informacij

Rinse Free Ecowash je poseben šampon, ki ne ne potrebuje izpiranja zato je zelo uporaben v vročih poletnih mesecih (med prepovedjo uporabe vode) ter mrzlih zimskih (zaradi zmrzovanja). Primeren je tudi za pranje vozil, brez uporabe vode, v notranjih prostorih ter za čiščenje na različnih prireditvah. Dodan vosek zagotavlja odlično UV zaščito ter okrepi predhodno nanesene voske ali sealatne. S tem podaljšujete zaščito ter sijaj vozila. Dodani optični povečevalci sijaja zagotavljajo izjemen sijaj in moker videz vozila. Posebni lubrikanti preprečujejo nastanek prask med pranjem. Šampon je pH nevtralen in je varen za uporabo na zaščitenih vozilih. Je zelo enostaven za uporabo, za seboj ne pušča nikakršnih sledi. Primeren za uporabo tudi kot quick detailer.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. V vedru zmešajte 60-90ml šampona z cca. 20L vode. Za čiščenje zelo umazanih površin lahko šampon zmešate v razmerju 1:16 in ga z razpršilko nanesete na vozilo, da umazanija odstopi. V vedro namočite gobo, rokavico ali mehko mikro krpo ter z njo operite en del za drugim. Gobo po vsakem panelu sperite v vedru s čisto vodo. Postopek ponavljajte skozi celotno vozilo. S pranjem vedno začnite od strehe navzdol. Ostanek šampona obrišite z kvalitetno mikro krpo, za lažje sušenje pa si lahko pomagate tudi s quick detailerjem.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne
rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA  ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z
izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki