KochChemie Fleckenwasser 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

36001

Nov izdelek

Odstranjevalec madežev in voskov iz površin

Tag:

Več informacij

Organsko topilo za odstranjevanje mastnih in organskih ostankov, ki so nastali od kozmetičnih izdelkov, olja črnila, barve, parafinskih voskov, katrana, itn. Madeže odstranjuje z vseh površin, ki so odporna proti topilom, kot so steklo, barva, keramika, kovina, tekstil, itn. Ne vsebuje halogeniranih ogljikovodikov.

Navodila za uporabo:
Nanesemo na površino. Počakamo nekaj časa in zbrišemo z krpo. Pred uporabo preverimo kompatibilnost na površini. 

Varnostni napotki:
Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti vdihavanje hlapov ali razpršila. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. NE izzvati bruhanja. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Ogljikovodiki, C7-C9, n-alkani, izoalkani, ciklo-alkan

Povezani izdelki