3M Perfect-it III Extra Fine Plus 250g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,97 € z DDV

3M-80349-250

Nov izdelek

Srednje groba polirna pasta

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Malo manj groba pasta kot 3M Fast Cut Plus, primerna za odstranjevanje srednje težkih poškodb laka, vrtinčastih in lažjih prask. Po uporabi na površini pušča visok sijaj. Enostavna za uporabo in čiščenje. Zelo primerna tudi za uporabo v ličariji.

Navodila za uporabo: Na površino nanesite majhno količino 3M™ Perfect-it™ III Extra Fine Plus polirne paste. Če uporabljate novo polirno gobo, nanesite polirno pasto najprej na gobo, nato pa še na površino. Namestite polirno gobo na površino in zaženite polirko. Naenkrat polirajte na manjši površini. Pred vsako novo obdelavo površine ponovno nanesite polirno pasto. Polirajte toliko časa, dokler ne dosežete visokega sijaja.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročijo zaspanost ali omotico.

Povezani izdelki