CarPro Fixer Medium Cut Compound 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

CQFP250

Nov izdelek

Srednje groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

CarPro Fixer je ena najbolj vsestranskih polirnih past na trgu. Primerna je za uporabo na vseh vrstah lakov. Odstranjuje sledi brusnega papirja granulacije 1500, praske, holograme in ostale poškodbe z sveže pobarvanih vozil, trdih, srednje trdih in mehkih lakov in celo z lakov zaščitenih s keramično zaščito. Primerna za uporabo z penastimi, volnenimi ali polirnimi gobicami iz mikrofibre. Fini nano zaključni delci omogočajo odličen rez z manj prehodi ter zagotavljajo izjemen sijaj in moker videz. CarPro Fixer je odlična tudi za enostopenjsko poliranje. Odstranjuje 80-95% lažjih in srednje težkih poškodb na laku ter povrača sijaj, kakršnega dosežete z polirnimi pastami ostalih proizvajalcev v večih korakih. Poliranje s CarPro Fixer je priporočljivo pred nanosom katerega izmed CarPro C.Quartz zaščitnih keramičnih premazov.

Navodila za uporabo:
Fixer odlično deluje pri nižjih obratih polirnega stroja (600-1200rpm). Pasta je primerna za uporabo na vseh tipih polirnih gobic. Visoki obrati niso potrebni za pridobivanje dobrega rezultata. Maksimalno število obratov na polirnem stroju je tako 1200rpm.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki