Gyeon Q2M Polish 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

Q2MPOLISH1000

Nov izdelek

Fina polirna pasta

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M Polish je efektivna polirna pasta, zasnovana za odstranjevanje hologramov ter ustvarjanje visokega sijaja površine. Lahko se uporablja tudi kot srednjo polirno pasto ter pasto za osveževanje barvnega odtenka. Q2M Polish odlično deluje z DA in rotacijskimi polirnimi stroji. Njen visok sijaj prekaša vse klasične srednje grobe polirne paste, v večini primerov je dovolj le uporaba paste Q2M Polish. Odlično deluje v kombinaciji z vsemi kvalitetnimi srednjimi in finimi polirnimi gobicami.

Navodila za uporabo:
Pasta je primerna za uporabo z DA in rotacijskimi polirnimi stroji. Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z razmaščevalcem Q2M Prep ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.

Varnostni napotki:
Nevarno: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. NE izzivati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstranjevanje odpadnih snovi v skladi z uradnimi predpisi. Vsebuje: Nafta (zemeljsko olje), težka, obdelana z vodikom; destilati (nafta), hidrotretirani lahki; Belo mineralno olje (petrolej). Sestavine: ES/648/2004: 15% - <30% alifatski ogljikovodiki.



Dodatki

Gyeon Q2M Prep 1L
22,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Polish Wipe 40x40cm
5,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Dispenser Bottle 300ml
2,97 €
wishlist
Gyeon Q2 Primer 1L
69,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Compound 1L
48,97 €
wishlist

Povezani izdelki