Gipy Dip Cleaner 700ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,95 € z DDV

360

Nov izdelek

Specialno čistilo za tekočo gumo

Category: Tekoča guma.
Tag:

Več informacij

Učinkovito čistilno sredstvo za čiščenje površin, prevlečenih s tekočo gumo. Primeren je za odstranjevanje cestne umazanije, prahu, ostankov insektov in ostalih nesnag. Je popolnoma varen za uporabo, ne vpliva na strukturo tekoče gume. Primeren je za uporabo na vseh barvnih odtenkih.

Navodila za uporabo: Sredstvo je že pripravljeno za uporabo. Napršite ga direktno na površino in takoj razmažite z gobo, rokavico ali mikro krpo. Pustite delovati par minut in nato površino sperite z vodo. Ne pustite, da se sredstvo na površini zasuši. Površino nato operite še s šamponom in obrišite z namensko krpo. Za odstranjevanje trdovratnejše umazanije postopek ponovite.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Posebno zdravljenje (glejte navodila na tej etiketi). Hraniti zaklenjeno.

Povezani izdelki