Meguiar's Gold Class Quick Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

G7716

Nov izdelek

Carnauba tekoči vosek v razpršilu

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Odličen produkt za enostavno, hitro in enostavno zaščito zunanje površine s sijajnim wet-look efektom. Enostaven nanos s pomočjo razpršilne glave. Ta nov inovativni Meguiar's produkt je odlično dopolnilo družine Meguiar's Gold Class. Sredstvo se zaradi svoje inovativne sestave lahko nanaša tudi na soncu. Po nanosu je površina vozila še bolj sijoča in zaščitena pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Sredstvo je popolnoma varno za uporabo na vseh površinah.

Navodilo za uporabo:
Vozilo najprej dobro operemo z avto šamponom. Plastenko dobro pretresemo in nato vosek enakomerno poškropimo na površino in zbrišemo s mehko in čisto krpo. Vosek se na površini ne sme posušiti. Krpo večkrat obrnemo in vedno brišemo s čistejšo stranjo. Vosek ni škodljiv za plastične in gumijaste površine, saj jih ne razbarva in ne pušča sledi. Ne obdelujte mat in satenastih površin! Priporočamo uporabo krpic iz mikro vlaken.

Varnostni napotki:

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv.





Povezani izdelki