Soft99 Fusso Coat Light 200ml + Speed & Barrier Hand Spray 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


53,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,72 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
3 x 18,72 €
Odplačati želim čim prej
3 x 18,72 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 18,72 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

S99FWKIT

Nov izdelek

Izjemno obstojen vosek za zaščito in sijaj + premaz za vzdrževanje

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Komplet priljubljenega zaščitnega premaza Soft99 Fusso Coat ter detailerja za vzdrževanje in obnovo premaza Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier Hand Spray. 

Soft99 New Fusso Coat Dark:

Izjemno popularen zaščitni vosek, narejen iz florovih polimerov, z odličnim samočistilnim učinkom, varuje vaše vozilo pred vodo, umazanijo in ostalimi nezaželenimi depoziti. Njegov trd sloj, z močnim hidrofobnim učinkom, odbija vodo in ostalo umazanijo. Poleg tega na površini ustvarja visok sijaj ter poudarja globino barvnega odtenka. Poleg vsega naštetega, vosek prekriva tudi manjše praske. Obstojnost voska, ob pravilnem in rednem vzdrževanju je 12 mesecev (laboratorijski testi). Vosek je primeren za vse svetle barve vozil.

Navodila za uporabo: Vozilo dobro operite in posušite. Za najboljše rezultate priporočamo, da lak očistite s polirnim plastelinom. Z priloženim aplikatorjem nanesite vosek na površino v tankem sloju. Vedno ga nanašajte del po del, nikoli na celotno vozilo naenkrat. Pustite, da se vosek posuši (največ 5 minut oz. odvisno od temperature) ter nato ostanek obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Za še večji sijaj in dodatno zaščito lahko nanesete še dodaten sloj. Priporočamo redno vzdrževanje voska katerim izmed quick detailerjev.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje: destilati (nafta), alkilat. H228 Vnetljiva trdna snov. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier Hand Spray 500ml:

Prenovljena formula priljubljenega zaščnitega premaza Fusso Coat Speed & Barrier. Gre za izjemno enostaven zaščitni premaz, ki ščiti vaše vozilo pred zunanjimi vplivi ter mu zagotavlja bleščeč sijaj. Nanašate ga lahko celo na prašno vozilo, odstranjuje pa tudi lažjo umazanijo in madeže. Vozilo po nanosu odbija vodo in olja. Narejen na osnovi flourovih smol, ki zagotavljajo bleščeč sijaj in odporen zaščitni sloj, ki na vašem vozilu zdrži kar do 180 dni. Izdelek je zelo enostaven za uporabo in ga lahko uporabljate na vseh barvah vozil. Izjemno je primeren tudi za vzdrževanje zaščitnega premaza Soft99 Fusso Coat 12M.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in popolnoma posušite. Sredstvo napršite direktno na površino ter obrišite z priloženo mikro krpo. Za večji sijaj in daljšo obstojnost lahko nanesete več slojev sredstva.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki