IK Sprayer Metal 10

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 27 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 27 točke ki se lahko spremenijo v popust 5,40 €.


279,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 13,25 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
24 x 13,25 €
Odplačati želim čim prej
3 x 98,56 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 98,56 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

83272

Nov izdelek

Profesionalen razpršilec za nanos detergentov

Tag:

Več informacij

IK Sprayer Metal 10 je profesionalna razpršilka za uporabo v različnih sektorjih, kot je avtomobilizem, čiščenje, industrija,...Zaradi svoje sestave je predvsem primerna za uporabo v kombinaciji z topili in olji. Razpršilec je izdelan za najzahtevnejše uporabnike. Kovinski rezervoar omogoča da pršilka je deluje do 6 Bar, kar omogoča enostavno dolgotrajno pršenje, poleg tega pa  ima integriran ventil za polnjenje z zrakom. Za večjo varnost je opremljena z avtomatskim varnostnim ventilom, manometrom za tlak, naramnim trakom, 1,8 m dolgo cevjo ter razpršilno pištolo, v rezervoar integriranim lijakom. Izdelana je najkakovostnejših materialov, ki jih najdete na trgu.  Pršilka ima tudi nastavljivo šobo, katera omogoča različne tipe pršenja. 

Tehnični podatki:
- Maksimalen tlak: 6 Bar
- Volumen pršilke: 13L
- Uporaben volumen pršilke: 10L
- Pršilna cev: dolžina 50 cm
- Dolžina cevi: 1,8 m
- Šoba: Nastavljiva
- Teža: 5,1 Kg

Navodila za vzdrževanje:
Za daljšo življensko dobo razpršilke priporočamo, da po uporabi iz razpršilke spustite zrak. Vsake par dni, čez razpršilko spustite čisto vodo, da očistite vsa tesnila. Tesnila lahko enkrat na mesec tudi napršite z multifunkcijskim sprejem.

Povezani izdelki