Collinite No. 845 Insulator Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

CO-845

Nov izdelek

Dolgo obstojni zaščitni vosek

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Podoben artikel kot pasta Collinite 476, le da je bolj prijazen do uporabnika. Legendarni artikel, ki je znan po svoji trdnosti, obstojnosti, učinkovitosti in enostavnosti za nanos. Idealen za večje in manjše površine, kjer želimo maksimalno zaščititi površino. Carnauba zagotavlja sijoč in močan zaščitni sloj, ki varuje pred: UV žarki, dežjem, snegom, soljo, umazanijo, mrčesom in ostalimi nesnagami. Obstojnost nanešenega voska je cca. 1 leto.

Navodila za uporabo:
Nanašajte na oprano in posušeno vozilo. Dobro pretresite pred uporabo. Površina, na katero boste vosek nanašali, naj ne bo preveč mrzla ampak mlačna na dotik. Nanesite tanek sloj na površino s pomočjo aplikatorja. Ko se vosek začne sušiti, ga obrišete z čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Vsebuje naftne destilate. V primeru zaužitja ne izzivati bruhanja in takoj poiskati zdravniško pomoč. V primeru stika z očmi izpirati z čisto vodo vsaj 15 minut. V primeru stika z kožo, operite mesto stika z milom. Embalaža naj bo zaprta med tem, ko je ne uporabljate. Shranjujte v suhem prostoru ločeno od virov vžiga in toplote. Ne izpostavljati zmrzovanju. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih z primerno zaščitno opremo.

Povezani izdelki