Poorboy's Natty's Paste Wax 235ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,95 € z DDV

PB-NPW-8

Nov izdelek

Zaščitni carnauba vosek

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Če iščete unikaten carnauba vosek z dolgo obstojnostjo, visokim sijajom in enostaven za uporabo, potem zagotovo iščete Poorboy's Natty's Paste Wax. Vosek daje vozilu neverjetno jasnost, sijaj in odlično UV zaščito. Primeren je za nanos na vse barve vozil. Zelo enostaven za nanos in brisanje, brez nepotrebnega drgnenja. Natty's Paste Wax je eden redkih voskov, ki jih lahko nanašate tudi na neposredni sončni svetlobi.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom voska dobro očistite in pripravite vozilo. S pomočjo rahko navlaženega penastega aplikatorja nanesite vosek na površino. Vosek nanašajte v tankem sloju. Nanesite vosek po celotni površini vozila, pustite da se posuši in ga nato odstranite z čisto in kvalitetno mikro krpo. Za večjo obstojnost in sijaj, lahko nanesete še dodaten sloj.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom. EUH210 Varnostni list je na voljo na zahtevo.

Povezani izdelki