Collinite No. 476S Super Double Coat Wax 226g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

CO-467

Nov izdelek

Dolgo obstojen naravni vosek za zaščito in sijaj

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Collinite 476s je pravi vosek za prave navdušence na osnovi Carnaube. Zagotavlja odlično obstojnost na dež, sneg, sol in ostale vrste umazanije. Odličen vosek za zaščito pred zimo, ko potrebujemo dodatno zaščito. Varuje pred škodljivim UV. Unikatna kombinacija sestavin zagotavlja izjemno obstojnost in sijaj površine. Primeren je za vse vrste avtomobilskih lakov. Obstojen je do 12 mesecev.  Poleg izjemne obstojnosti ga odlikuje tudi enostaven nanos, zato je primeren za začetnike, kakor tudi profesionalce.

Navodila za uporabo:
Ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi. Površina mora biti pred nanosom voska očiščena in brez kakršnih koli umazanij. Zaželjeno je, da je površina pred nanašanjem topla oz. mlačna. Nanesite vosek v TANKEM sloju na površino veliko cca. 40x40cm. Ko se vosek začne sušiti, ga odstranite s mehko in kvalitetno mikro krpo. Ne nanašajte ga na gumo, plastiko ali stekla.

Varnostni Napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 – PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki